WHOIS  |  WINKELWAGEN  |  LOGIN


Internet solutions
<1-- /3 -->
Service
<1-- /4 -->
Hardware
<1-- /5 -->
Netwerkbeheer

Partnerprogramma

NIEUWS

09-11-2014
Verhuizing bijna voltooid

09-11-2014
Verhuizing bijna voltooid

09-11-2014
Verhuizing bijna voltooid

HELP

Nog vragen ?

Tel Helpdesk :
013 518 2029

E-mail :
info @ uwhomepage.com

Adres :
Vonderstraat 23
5133 AN Riel


Bereikbaar op werkdagen
van 9:00 tot 22:00 uur


Service aan huis, waar vindt u dat nog?

Bij UwHomePage.com !!

Wilt u een nieuwe computer, dan overleggen wij met u wat de beste keus is in uw persoonlijke situatie.
Hierdoor wordt voorkomen dat u een computer koopt die niet kan wat u ermee wilt doen, maar ook dat u opgezadelt wordt met een veel te uitgebreide en dus te dure computer.

Ook de keuze tussen een Vaste desktop computer of labtop / notebook is een keuze om serieus bij stil te staan. Een PC kan niet werken zonder software, dus ook daar moeten keuzes gemaakt worden, welke programma's gaat u gebruiken?

Hebt u in uw situatie wellicht ook nog rand apparatuur, zoals monitor, printer, scanner, boxen, toetsenbord en muis nodig? wij denken eraan en kunnen u adviseren over een geschikte combinatie.

Bouwen

Nadat u uw keuze gemaakt hebt geven wij u een geschatte levertijd en bestellen de benodigde onderdelen. Alle desktop PC's worden door UwHomePage.com zelf samengesteld uit A- kwaliteit onderdelen met de meest gunstige prijs / kwaliteit verhouding die op dat moment verkrijgbaar zijn. Meestal zal uw PC binnen een week geleverd kunnen worden.

Installeren

Nadat de PC is samengesteld en getest wordt deze geinstalleerd met de software die u hebt besteld. De installatie wordt altijd zover afgewerkt dat de klant meteen na het aansluiten de PC kan gaan gebruiken zonder zich te moeten bezighouden met aktiveren en/of registreren. Elke PC wordt afgeleverd met een volledig goed antivirus programma.

Afleveren/aansluiten

Als uw PC klaar is voor gebruik maken wij met u een afspraak over de aflevering. Wij brengen uw nieuwe apparatuur bij u thuis en sluiten deze aan, indien nodig installeren wij ook uw internet verbinding. Wij stellen uw E-mail in, zetten desgewenst oude E-mail berichten en adres boek over op uw nieuwe PC en geven uitleg over het gebruik van uw nieuwe apparatuur. Pas als alles naar wens werkt en u zelfstandig aan de slag kunt is ons werk gedaan. Uiteraard krijgt u bij ons 1 volledig jaar garantie op uw hardware, bovendien kunt u een beroep op ons doen mocht u nog vragen hebben over de software.